Saltar al contenido
SOLVAM

Entrenament a l’aire Lliure – GA – RRHH

Actividades de nuestros alumnos del Grado Medio de Gestión Administrativa en clase de Recursos Humanos

És un mètode en què es fan una sèrie d’activitats en grup a l’aire lliure per desenvolupar i entrenar unes habilitats i actituds adequades per gestionar el comportament, relacionar-se amb els altres i treballar en grup.

Es fan una sèrie d’exercicis en què el grup s’enfronta a una varietat d’obstacles físics i mentals, els quals indueixen a resoldre problemes i cercar suport en les relacions amb els altres membres del grup. Les activitats poden ser variades, en aquest cas, els alumnes van triar jocs tradicionals com: bàsquet, sambori, mocador, balonvolea, futbol, gallineta cega, illes, trivial i creïlla calenta.Posteriorment, els exercicis s’acompanyen de sessions de reflexió i anàlisi, buscant els punts de similitud entre el que s’ha fet i el que passa en l’empresa. És una eina formativa especialment indicada per profunditzar en determinades habilitats directives com el treball en equip, la comunicació interpersonal, el lideratge i la delegació.

Els col·lectius més beneficiats d’aquest tipus de formació són els següents: directius, equips de vendes, personal de centres d’atenció telefònica o call centers, persones de diferents sucursals o regions d’una mateixa empresa, departaments d’atenció al client, personal mèdic i hospitalari.

Bàsquet

Fútbol

Gallineta çega

Balonvolea

Sambori

Illes

Creïlla Calenta

Trivial

Mocador